Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Başakşehir Galatasaray - Başakşehir 1-1 Galatasaray MAÇ ÖZETİ 1080P60FPS ÖZET - YouTube / Başakşehir galatasaray maçı özeti ve golleri ile birlikteyiz.

Başakşehir Galatasaray - Başakşehir 1-1 Galatasaray MAÇ ÖZETİ 1080P60FPS ÖZET - YouTube / Başakşehir galatasaray maçı özeti ve golleri ile birlikteyiz.. Süper lig'de galatasaray, bu hafta başakşehir'e konuk oldu. Haftasında deplasmanda başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. Başakşehir galatasaray maç özeti ve golleri haberimizde. Galatasaray'da teknik direktör fatih terim, başakşehir'de abdullah avcı, kozlarını paylaştı.

İkinci yarıda çift forvete dönen medipol başakşehir, galatasaray kalesinde yoğun baskı kurdu. Lider beşiktaş ile puan farkını çok açtırmak istemeyen başakşehir kendi. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray, bu serisini başakşehir maçında noktaladı. Adebayor bu karşılaşmada kariyerindeki ikinci hat trick'ini yaptı.

Başakşehir - Galatasaray All Goals & Highlights - Gameplay ...
Başakşehir - Galatasaray All Goals & Highlights - Gameplay ... from i.ytimg.com
Lider beşiktaş ile puan farkını çok açtırmak istemeyen başakşehir kendi. Bu sonuçla medipol başakşehir galatasaray'la puanını eşitledi. Galatasaray'da teknik direktör fatih terim, başakşehir'de abdullah avcı, kozlarını paylaştı. Haftasında başakşehir fatih terim stadyumu'nda medipol başakşehir'e konuk oldu. Galatasaray'da badou ndiaye ve kostas mitroglou, medipol başakşehir maçının kadrosuna alınmadı. Karşılaşma öncesinde başakşehir'in 59, galatasaray'ın ise 51 puanı bulunuyor. Süper lig'in zirvesinde bulunan başakşehir'de teknik direktör okan buruk, galatasaray karşısında robinho sürprizi yaptı. 51 aleksic (medipol başakşehir), dk.

Dakikada galatasaray, feghouli'nin şık golüyle beraberliği yakaladı.

Sarı kırmızılılar 5 yıl sonra başakşehir'i deplasmanda yenmeyi başardı. 51 aleksic (medipol başakşehir), dk. Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray, bu serisini başakşehir maçında noktaladı. Spor toto süper lig'in 16. İşte başakşehir gs maç özeti. Haftasında deplasmanda başakşehir ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarının başındaki baskıyı da kıran galatasaray, beraberlik golünü emre akbaba ile buldu. Bu sonucun ardından başakşehir 60 puanla liderliğini sürdürürken, galatasaray ise 52 puana çıktı. Haftasında başakşehir ile antalyaspor, galatasaray ile trabzonspor karşılaşacak. Adebayor ilk hat trick'ini de galatasaray'a karşı yapmıştı. Süper lig'in ikinci hafta maçında başakşehir ile galatasaray kozlarını paylaştı. İkinci yarıda çift forvete dönen medipol başakşehir, galatasaray kalesinde yoğun baskı kurdu. Galatasaray'da teknik direktör fatih terim, başakşehir'de abdullah avcı, kozlarını paylaştı.

Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray, bu serisini başakşehir maçında noktaladı. Haftasında deplasmanda başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Süper lig'in ikinci hafta maçında başakşehir ile galatasaray kozlarını paylaştı. Süper lig'de galatasaray, bu hafta başakşehir'e konuk oldu. Zorlu müsabaka öncesinde galatasaray teknik direktörü igor tudor, başakşehir maçına 4'lü defans ve tek forvetli dizilişle çıkacak.

Başakşehir - Galatasaray bein sports 1 canlı izle ...
Başakşehir - Galatasaray bein sports 1 canlı izle ... from img.fanatik.com.tr
Başakşehir galatasaray maç özeti ve golleri haberimizde. Haftasında deplasmanda başakşehir ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarıda çift forvete dönen medipol başakşehir, galatasaray kalesinde yoğun baskı kurdu. Bu sonuçla medipol başakşehir galatasaray'la puanını eşitledi. Sarı kırmızılılar 5 yıl sonra başakşehir'i deplasmanda yenmeyi başardı. Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. 51 aleksic (medipol başakşehir), dk. 89 kerim frei (medipol başakşehir), dk.

Haftasında deplasmanda başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Süper lig'in ikinci hafta maçında başakşehir ile galatasaray kozlarını paylaştı. Spor toto süper lig'in 16. İkinci yarının başındaki baskıyı da kıran galatasaray, beraberlik golünü emre akbaba ile buldu. Başakşehir galatasaray maç özeti ve golleri haberimizde. İşte başakşehir gs maç özeti. Adebayor bu karşılaşmada kariyerindeki ikinci hat trick'ini yaptı. Galatasaray'da teknik direktör fatih terim, başakşehir'de abdullah avcı, kozlarını paylaştı. Haftasında başakşehir ile antalyaspor, galatasaray ile trabzonspor karşılaşacak. 42, 58 ve 76 (penaltıdan) adebayor, dk. Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. Öte yandan galatasaray, başakşehir deplasmanında 5 maç sonra rakibini mağlup etmeyi de başardı. M.başakşehir ile galatasaray arasındaki spor toto süper lig maçı, bein sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. İkinci yarıda çift forvete dönen medipol başakşehir, galatasaray kalesinde yoğun baskı kurdu.

Zorlu müsabaka öncesinde galatasaray teknik direktörü igor tudor, başakşehir maçına 4'lü defans ve tek forvetli dizilişle çıkacak. Galatasaray'da badou ndiaye ve kostas mitroglou, medipol başakşehir maçının kadrosuna alınmadı. Lider beşiktaş ile puan farkını çok açtırmak istemeyen başakşehir kendi. 51 aleksic (medipol başakşehir), dk. Spor toto süper lig'in 16.

Galatasaray Başakşehir canlı radyo dinle! GS Başakşehir ...
Galatasaray Başakşehir canlı radyo dinle! GS Başakşehir ... from image.cdn.iha.com.tr
İşte başakşehir gs maç özeti. Sarı kırmızılılar 5 yıl sonra başakşehir'i deplasmanda yenmeyi başardı. Haftasında başakşehir ile antalyaspor, galatasaray ile trabzonspor karşılaşacak. Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray, bu serisini başakşehir maçında noktaladı. 55 gomis (galatasaray) sarı kartlar: Süper lig'de galatasaray, bu hafta başakşehir'e konuk oldu. Lider beşiktaş ile puan farkını çok açtırmak istemeyen başakşehir kendi. Galatasaray'da badou ndiaye ve kostas mitroglou, medipol başakşehir maçının kadrosuna alınmadı.

İkinci yarının başındaki baskıyı da kıran galatasaray, beraberlik golünü emre akbaba ile buldu.

Sarı kırmızılılar 5 yıl sonra başakşehir'i deplasmanda yenmeyi başardı. Adebayor ilk hat trick'ini de galatasaray'a karşı yapmıştı. Başakşehir galatasaray maç özeti ve golleri haberimizde. İkinci yarıda çift forvete dönen medipol başakşehir, galatasaray kalesinde yoğun baskı kurdu. Bu sonuçla medipol başakşehir galatasaray'la puanını eşitledi. İşte başakşehir gs maç özeti. İkinci yarının başındaki baskıyı da kıran galatasaray, beraberlik golünü emre akbaba ile buldu. M.başakşehir ile galatasaray arasındaki spor toto süper lig maçı, bein sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Spor toto süper lig'in 16. Spor toto süper lig'in 16. 42, 58 ve 76 (penaltıdan) adebayor, dk. Dakikada galatasaray, feghouli'nin şık golüyle beraberliği yakaladı. Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray, bu serisini başakşehir maçında noktaladı.

Posting Komentar untuk "Başakşehir Galatasaray - Başakşehir 1-1 Galatasaray MAÇ ÖZETİ 1080P60FPS ÖZET - YouTube / Başakşehir galatasaray maçı özeti ve golleri ile birlikteyiz."